Dobrý den,
již před dobou jsem si všiml, že po tisku se mi deaktivují/znepřístupní klávesové zkratky a ovládání pohledu kolečkem myši.
Co pomáhá, je zavolat nějakou funkci z panelu nástrojů (ne všechny fungují), nebo zavřít okno grafiky a znovu jej otevřít. A pomůže i prosté minimalizování okna grafiky a jeho obnovení.
Na "restart" zkratek jsem netestoval všechny funkce, ale vesměs mi to funguje tak, že funkce ze svislého panelu nepomůžou, a kreslicí funkce (i plotboxy nebo rastry z webu, atp) v "restarování" pomůžou.
Máte někdo podobné zkušenosti? Netušíte čím to a jak se toho zbavit? Děje se tak u tisku přímo na tiskárnu i do GEUSprintu.
M.
Klávesové zkratky po tisku
Klávesové zkratky po tisku
Martin Kmínek
Re: Klávesové zkratky po tisku
Ahoj Martine,
taky jsem si toho všiml, "řeším" to přepnutím do výpočetní části (ctrl+tab) a zpět. Tento problém přetrvává to tak dlouho, že už jsem si asi zvykl Stejný problém mám i při samotném spuštění Geusu a to jak při otevření staré zakázky tak po založení nové.
JJ
taky jsem si toho všiml, "řeším" to přepnutím do výpočetní části (ctrl+tab) a zpět. Tento problém přetrvává to tak dlouho, že už jsem si asi zvykl Stejný problém mám i při samotném spuštění Geusu a to jak při otevření staré zakázky tak po založení nové.
JJ
Re: Klávesové zkratky po tisku
Dobrý den,
Vaše poznatky předávám programátorovi.
Děkuji Jaroslav Krulík
Vaše poznatky předávám programátorovi.
Děkuji Jaroslav Krulík